Cortez Force SRL - Baia Mare, B-dul Bucuresti 39
C.I.F. RO 27413483,  Reg. Com. J24/611/2010
Dispecerat: 0262 227187, 0730 202534
Departament Tehnic: 0730 270913; tehnic@cortezforce.ro

Supraveghere Video

CCTV2

Scopul nostru este sa oferim solutii de securitate ce asigura clientilor nostri imbunatatirea, eficientizarea si cresterea gradului de protectie. In relatiile noastre de afaceri punem pret pe integritate, onestitate, corectitudine, etica. Scopul nostru este sa promovam produse de care clientii nostri sa fie multumiti si vin in intampinarea nevoilor acestora. Pentru toate tipurile de lucrari in domeniul  securitatii executam si proiectele aferente  care se supun avizarii IGPR.

In perioada de post-garantie, asiguram service pe baza de contract, atat pentru sistemele instalate de firma noastra, cat si pentru cele instalate de alte companii.

 

CCTV4

Pentru sisteme instalate deja, oferim :

–    extinderi sau completari de sisteme;

–    up-grade la sisteme existente;

–    reparatii sau inlocuiri de elemente defecte;

–    service preventiv, periodic sau la cerere.

Servicii

Va oferim consiliere in alegerea celei mai bune solutii adaptate la nevoile si specificul dumneavoastra. Tinem cont de fiabilitatea, costul investitiei si cel de exploatare si regimul de utilizare.

Echipa tehnica este formata din specialisti avizati de catre Inspectoratul General de Politie ce va garanteaza calitatea serviciilor oferite. Acestia va instaleaza si va instruiesc in vederea folosirii sistemelor de securitate respectand toate normele in vigoare.

395656

Avantaje:

–  Suport telefonic 24 din 24 daca esti clientul nostru;

–  Asistenta tehnica gratuita la telefon;

–  Oferim asistenta gratuita in proiectarea sistemelor de securitate;

–  Garantia instalarii corespunzatoare a sistemului de securitate.

Alegerea sistemului porneste de la o analiza obiectivă a necesitătilor de securitate ale companiei. Sistemul va fi structurat si adecvat pentru spatiile ce urmează a fi supravegheate si va fi particularizat în functie de riscurile percepute, tinindu-se seama de gradul de protectie stabilit de beneficiari în functie de valorile protejate (umane/materiale), existenta si situarea zonelor vitale, caile de acces, circulatia personalului propriu si al clienilor, amenajările fizice realizate, inclusiv amplasamentul sistemului care urmeaza a fi achizitionat.  Sistemele care vor fi livrate vor fi conforme cu standardele romanesti si internationale si vor asigura functiile proiectate si aprobate.

 

Toate drepturile rezervate CORTEZ FORCE SRL    -    Solicitare Oferta Pret    -    Cariere    -    Contact