Cortez Force SRL - Baia Mare, B-dul Bucuresti 39
C.I.F. RO 27413483,  Reg. Com. J24/611/2010
Dispecerat: 0262 227187, 0730 202534
Departament Tehnic: 0730 270913; tehnic@cortezforce.ro

Sisteme de alarma

 

testing-your-system-for-proper-monitoring-250x250

Pentru a fi in siguranta, toate obiectivele au nevoie de un sistem antiefactie bine pus la punct. Aceste sisteme contribuie la paza si protectia bunurilor, valorilor si integritatii persoanelor impotriva actiunilor indezirabile.

Societatea noastra ofera servicii de proiectare, montare si intretinere a sistemelor antiefractie pentru diverse obiective. Agentii nostri vor interveni rapid in caz de nevoie si vor proteja valorile dvs.

Pe piata exista mai multe tipuri de sisteme antiefractie, pentru fiecare obiectiv si situatie in parte. Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de care aveti nevoie precum si costurile pe care acesta le presupune ne puteti contacta prin e-mail, telefon sau direct la family_keypadsediul nostru.

Oferim servicii de monitorizare video 24/7, dispecerat antiefractie si echipe de interventie pregatite pentru orice situatie. Siguranta casei sau a biroului dvs nu mai sunt de acum o problema, CORTEZ FORCE este sigur si la indemana!
Pentru alegerea unui sitem de antiefractie trebuie tinut cont de sistemul de comunicare prin care se transmite evenimentul de la obiectivul pazit in dispeceratul de monitorizare care sa nu poata fi intrerupt sau neutralizat de cei interesati.

In prezent pe piata Romaneasca exista mai multe tipuri de sisteme de antiefractie cu comunicare diferite: telefonie fixa, comunicare GSM si GPRS.

Aceste sisteme de alarma pot oferi protectie in interior, dar si in exterior. Protectia perimetrala de exterior va conduce la detectia intrusilor inainte ca acestia sa patrunda intr-un spatiu anume.

Aplicabilitatea sistemelor de alarma antiefractie este foarte vasta. Aceste sisteme se adreseaza tuturor locatiilor unde se doreste protejarea persoanelor sau bunurilor aflate in interiorul acestora ca de exemplu: spatii comerciale, institutii financiar – bancare, hale de productie, hoteluri, spatii de birouri, institutii de interes public si a spatiilor rezidentiale ca apartamente de bloc, ansambluri de vile, cabane,case de vacanta.

Toate drepturile rezervate CORTEZ FORCE SRL    -    Solicitare Oferta Pret    -    Cariere    -    Contact