Cortez Force SRL - Baia Mare, B-dul Bucuresti 39
C.I.F. RO 27413483,  Reg. Com. J24/611/2010
Dispecerat: 0262 227187, 0730 202534
Departament Tehnic: 0730 270913; tehnic@cortezforce.ro

Monitorizare si Interventie Rapida

 

alarm-system-communications-300x206Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în teren.

La solicitarea dispecerilor de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la obiectivul monitorizat (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă), echipajele de intervenţie acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.

CORTEZ FORCE  pune la dispoziţia clienţilor un dispecerat de monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea agenţii de intervenţie sunt special pregătiţi, dotaţi cu autoturisme puternice pentru o deplasare rapidă, armă letala sau cu gloanţe decauciuc, spray cu gaz lacrimogen sau paralizant, vestă antiglonţ, staţie radio emisie – recepţie cu putere mare de comunicare, echipament corespunzător intervenţiilor (bocanci, ţinută inscripţionată cu însemnele firmei, tomfă şi cască antivandal).

central-station-3

În ce constă acest serviciu?

În două activităţi distincte:

1. MONITORIZAREA sistemelor de alarmare, prin dispeceratul CORTEZ FORCE, care are rolul de a menţine legătura între sistemele de alarmă conectate şi echipajele mobile de intervenţie, pentru a le mobiliza în caz de alarmă.

Dispeceratul  receptează semnalele de alarmă de la abonaţii conectaţi, declanşate automat sau manual, prin acţionarea de către beneficiar a butonului de panică („hold-up” = panică); dispecerii interpretează semnalele în funcţie de tipul alarmei (incendiu, efracţie, panică) şi mobilizează echipajele de intervenţie rapidă şi alte forţe de intervenţie, dacă se impune (pompieri, poliţie etc.).

2. INTERVENŢIA în cazul receptării semnalelor de alarmă de la abonaţii conectaţi la dispecerat, se face de către echipajele mobile de intervenţie rapidă, iar cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, în situaţiile în care „forţele proprii sunt depăşite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunţă unitatea de poliţie competentă, în vederea prinderii infractorilor şi a cercetării locului faptei. În celelalte cazuri, după prinderea infractorilor, aceştia vor fi predaţi de îndată unităţilor de poliţie competente teritorial”.

Toate drepturile rezervate CORTEZ FORCE SRL    -    Solicitare Oferta Pret    -    Cariere    -    Contact